DESERT AMOROS

Zilele de toamnă friguroase îmi creează o predispoziție teribilă spre romantism. În seara aceasta, copleşită de inspirație, am pregătit un desert amoros absolut delicios. Se consumă discret doar în doi, cu stele în priviri şi fluturi zăpăciți în stomac.

Diverse_22 martie_2016 75473.jpg

Desert amoros

Ingrediente:

1 borcan piure de castane (350 g)

100 g frişcă proaspătă

2 linguri unt topit

2 linguri cafea (gata preparată, fără zahăr)

125 g mascarpone

1 linguriță zahăr pudră

1 banană

2 kiwi

fructe de merişor

Mod de pregătire:

Într-un vas, se amestecă bine piureul de castane cu 50 g frişcă proaspătă, 2 linguri de unt topit şi 2 linguri de cafea. În alt vas, 125 g mascarpone se amestecă cu 50 g frişcă proaspătă şi 1 linguriță de zahăr pudră, până se obține o cremă omogenă. Banana şi kiwi se curăță de coajă şi se taie în cubulețe.

Cremele se pun în cupe, alternând cu straturi de fructe (banană, kiwi şi fructe de merişor), dar pentru partea de aranjament… mă bazez pe imaginația voastră. Se lasă o oră la frigider.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s