Acest mousse de portocale are un gust amețitor, sofisticat şi plin de senzualitate. Este un cadou pentru toți cititorii blogului meu! Enjoy it! ❤
Mousse de portocale
Ingrediente:
7 g gelatinǎ (foi)
250 ml suc de portocale proaspǎt stors
250 g iaurt
3 linguri de zahǎr pudrǎ
200 g frişcǎ proaspǎtǎ
coajǎ de portocalǎ rasǎ
2 linguri de Malibu Rum Coconut
Mod de pregătire:
Într-un ibric, foile de gelatină se pun la înmuiat 5 minute în sucul de portocale. Se pune apoi ibricul cu gelatinǎ pe foc timp de 1-2 minute, amestecând continuu, pânǎ când gelatina se dizolvǎ complet. Se lasǎ sǎ se rǎceascǎ puțin.
Separat, într-un castron, se amestecǎ celelalte ingrediente – zahǎrul pudrǎ, iaurtul, frişca proaspǎtǎ, coaja de portocalǎ şi alcoolul. Se adaugǎ gelatina şi se omogenizeazǎ totul. Se toarnǎ în cupe şi se lasǎ la frigider cel puțin 2 ore. Pentru decor am folosit fructe din compot şi ciocolatǎ, dar pentru partea de aranjament… mă bazez pe imaginația voastră.